mandag 7. august 2017

Sommerfugl på besøk


I dag har vi hadt besøk av en nydelig sommerfugl. 
Sommerfugl har en egen betydning for meg og mine 2 yngste barn. Da deres oldemor var til graven, var det en sommerfugl som denne som fulgte oss denne dagen. Vi møtte den for første gang utenfor kirken før bisettelsen. Barna hadde vært ute å plukket hver sin flotte bukett de ønsket å legge på kisten ved bisettelsen. Når vi skulle inn i kirken kom denne og satte seg på den ene buketten. Ungene og jeg var enige om at den kunne ikke være med inn i kirken. Så de jobbet så forsiktig de kunne med å få den til å fly. Da den til slutt lettet fra den ene buketten, landet den på den neste. Dette gjorde så den tunge stemningen lettet noe. Men vi ble stående å " plages" med sommerfuglene som ikke ville forsvinne. Det ente med at blomsterbuketten måtte ligge ute. 
Når vi alle var klare for å forlate kirken. Var barna å hentet bukettene sine. Og der var sommerfuglen igjen. Ungene var overlykkelig. 
Sommerfuglen fulgte oss til kirkegården. Og fløy rundt iss hele tiden. 
Når ungene la buketten på kista, fløy den bort. Men den var ikke borte lenge. Den tittet frem flere ganger den dagen rundt oss. Ingen av oss har tidligere opplevd at en sommerfugl har vært så nærgående før. Men siden den dagen har vi fra tid til annen hadd besøk av en fra denne arten. Og det bringer minnene tilbake av ei flott oldemor 😍

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir kjempeglad for en liten kommentar fra akkurat deg.